Experience

AMSTERDAM, zijn jullie klaar voor een festival zoals jullie nog NOOIT hebben meegemaakt op 28 augustus? De beste artiesten van eigen bodem en een party eiland OP HET WATER van het Markermeer. What?! Dat is Fleet Dutch Festival!

HET EERSTE FESTIVAL OP HET WATER

Fleet Dutch is feest, Fleet Dutch is proosten op het leven. En dat wil je meemaken. 12 boten met duizenden bezoekers vertrekken op zondag 28 augustus vanaf de achterkant van Amsterdam Centraal naar ons unieke en volledig aangeklede tropische eiland op het Markermeer.

0:00
0:00

Schrijf jezelf in

En maak kans op een VIP Experience

voor 4 personen

mét de hele dag eten & drinken tijdens

Fleet Dutch Festival

Fleet Dutch Festival

ALLEEN DE BESTE ARTIESTEN

Terwijl de boten om het eiland varen zing jij mee met de grootste artiesten die zullen optreden op het eiland. Hollandse helden zoals Mart Hoogkamer, Frans Duijts, Yves Berendse, Wesly Bronkhorst en vele anderen zingen daar de sterren van de hemel. Wij beloven je: dit vind je nergens anders!

Experience 3

ONCE IN A LIFETIME EXPERIENCE

Zie jij het al voor je? Dansen en zingen op een boot met alleen maar gezellige mensen terwijl je uitkijkt over palmbomen, strand, danseressen en natuurlijk een spetterende show van jouw favoriete artiesten. Dit is geen droom en alles staat al klaar om de trossen los te gooien en uit te varen naar ons Hollands paradijs op zondag 28 augustus!

Fleet

Officieel Statement